16 / 05 / 2024

Yapısönmez Mühendislik adres

Yapısönmez Mühendislik adres

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Sönmez tarafından kuruldu. 

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 751 bin 90 TL sermaye bedeli ile Fehmi Geleri tarafından kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu! 

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Sanlı tarafından kuruldu. 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ayata tarafından kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Yapısönmez Mühendislik adres Haberi

Yapısönmez Mühendislik adres

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Sönmez tarafından kuruldu. 

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
A) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak...

Adres: İskenderpaşa Mah. Hacı Halit Efendi Sok.Gülüm Ap. N.4/1 FATİH