02 / 05 / 2024

yapıtek kime satıldı

yapıtek kime satıldı

Çimbeton' un bünyesinde faaliyet gösteren Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş' nin hisseleri, inşaat sektöründe faaliyet gösteren İtalya merkezli Caltagirone Grup' a satıldı..

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Büyükçekmece'de kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede bulunan arazilerde imarsız ve izinsiz yapılan kaçak yapılar sabah erken saatlerde tek tek yıkıldı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

Kanal İstanbul yakınındaki dev arazi kime satıldı?

İstanbul Arnavutköy’deki yaklaşık 2 milyon metrekarelik arsanın İranlı bir kişiye 22 milyon TL'ye satıldığı ortaya çıktı.

Karmen Yapı'nın hisseleri 13.9 milyon TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı!

Metal Gayrimenkul'ün KAP'a yaptığı açıklamaya göre: Karmen Yapı A.Ş'nin hisseleri 13 milyon 951 bin TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı.

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Karmen Yapı'nın yüzde 6'sı Metal Yapı Konut'a satıldı!

Karmen Yapı A.Ş'nin sermayesinin yüzde 6'sına tekabül eden 6 bin TL değerinde 60 adet pay Metal Yapı Konut A.Ş.'ye satıldı. 

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı'ya satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada; Karmen Yapı'nın hisselerinin Metal Yapı Konut'a toplam 22 milyon 310 bin TL'ye satıldığı söylendi.

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

İzmir Marka 333'ün yüzde 40'ı satıldı!

SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat, İzmir Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı.

İzmir'de 8 yılda 399 bin 591 konut satıldı!

Türkiye'de konut satışları 8 yılda yüzde 145 oranında arttı. Sektörde 2008 yılından bu yana 6 milyon 362 bin 82 konut satışı yapıldı. İzmir'de 399 bin 591 konut satıldı.

Kilis'te Ekim ayında 299 konut satıldı!

Kilis, Ekim ayında Türkiye’de en fazla konut satılan iller içerisinde 59. sırada yer aldı. Ekim ayında 299 konutun satıldığı Kilis, Türkiye genelinde satışı yapılan 104 bin 98 konutun yüzde 0,3’lük kısmını oluşturdu.

yapıtek kime satıldı Haberi

yapıtek kime satıldı


Çimbeton'dan yapılan açıklama şöyle:


Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş., şirketimiz liderliğinde 1987 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir şirket olmakla birlikte grubumuzun ana iş konusu olan çimento ve hazırbeton üretimi ve satışı konularına odaklanma anlayışı çerçevesinde faaliyetlerine ara vermiş ve uzun süredir inşaat sektöründe herhangi bir faaliyeti söz konusu olmamıştır.


Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş'de şirketimize ait bulunan ve Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş. ödenmiş sermayesinin %1,25'ini temsil eden toplam 624,98 -TL. nominal değerdeki 62.498 adet hisse senedi 2.500 Euro bedelle, Caltagirone Grup'a ait İspanya'da yerleşik Inmobiliaria y Construcciones TORRESOL S.A.'ya satılarak devredilmiştir. İtalya merkezli Caltagirone Grup ana ortağımız Cementir Holding'in de dahil olduğu, gerek ulusal gerekse uluslararası inşaat sektöründe tecrübeli bir...