10 / 05 / 2024

Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Yalı apartmanı, Kulaç Sokak'ta kuruldu

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

4f Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4f Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Dağdagül tarafından kuruldu.

Reforms Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reforms Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sancar Akyol tarafından kuruldu.

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Yayla tarafından kuruldu.

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Emine Kesim tarafından kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yapıtekno Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Yalı apartmanı, Kulaç Sokak, No:12 Dükkan...