12 / 05 / 2024

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Kimin

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Kimin

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ertürk Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mesut Baş tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Fatih Kalender tarafından kuruldu.

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim İpek ve Kenan Çinkay ortaklığında kuruldu.

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Kimin Haberi

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Kimin

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ertürk Öztürk tarafından kuruldu. 


Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.....


Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; M.Sinan Mh.Uyum Sk.Ekş.Beş. Yıl.1et.Si.H Bl.Ap.N.1 E/15...