17 / 05 / 2024

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Sezer tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim 'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükbakkal tarafından kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Açıkgöz tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

Erginler İnşaat Yapı Mimarlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erginler İnşaat Yapı Mimarlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ergin tarafından kuruldu.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Farih Deniz, Mesut Taşköprü ve Muhammet Özsoy ortaklığında kuruldu.

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Sezer tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.


Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.) Her türlü mimarlık, inşaat ve taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, altyapı inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak veya kiraya vermek. 2.) Her türlü mimari, statik, elektrik, mekanik, harita projeleri, zemin etütleri, yapı risk etütleri, inşaat ile ilgili beton ve her türlü inşaat malzemeleri test ve muayene hizmetleri yapmak veya yaptırmak. Bu konularda aracılık hizmetleri yapmak. 3.) İş sağlığı ve güvenliği danışmanlığı ve eğitimlerini yapmak. 4.) Yurtiçi ve yurtdışında...