19 / 05 / 2024

Yapracık TOKİ Konutlarına park mı inşa edilecek

Yapracık TOKİ Konutlarına park mı inşa edilecek

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıkl

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na yoğun ilgi!

Özbağ'da, 21 Kasım'dan itibaren talep alınmaya başlanılan TOKİ konutlarına yoğun ilgi var. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, TOKİ'nin, Özbağ Kasabası'na yaptırmayı planladığı sosyal konutlarla ilgili kayıtların devam ettiğini ve 300'den fazla başvurunun olduğunu açıkladı.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Besni TOKİ Konutlarına 2 Bin 147 başvuru yapıldı!

Adıyaman’ın Besni ilçesi Kayaardı Bölgesine dar gelirli aileler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yapılan 474 TOKİ konutlarına 1895 yeşil kartlı ve 252 engelli olmak üzere toplam 2 bin 147 başvuru yapıldı.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet daire satışta. İşte Ankara Yapracık TOKİ başvuruları...

TOKİ Konya Yazır Konutları'na 5 bin başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Konya'nın Yazır Mahallesindeki TOKİ konutlarına yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı.

Yapracık TOKİ Konutlarına park mı inşa edilecek Haberi

Yapracık TOKİ Konutlarına park mı inşa edilecek


Etimesgut Belediyesi, Büyükşehir Yasasıyla birlikte Yenimahalle Belediyesi'nden ayrılarak kendisine bağlanan yeni mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıklamıştı. 

Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı TOKİ Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde is makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi. Çalışmalar kapsamında yeni mahallelere içerisinde yürüme yolu, koşu yolu, oturma grupları, fitness setleri, yeşil alan düzenlemeleri, oyun ve spor alanlarının olduğu park yapılacak. Mahallelerin farklı noktalarında yeni parkların inşaatlarına başlanarak yıl sonuna kadar hizmete açılacak. Diğer yandan yeni mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda inşa edilecek hizmet alanlarının tespiti için ön çalışmalar da...