06 / 05 / 2024

Yapracık TOKİ Konutları'na park inşa edilecek!

Yapracık TOKİ Konutları'na park inşa edilecek!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıkl




Etimesgut Belediyesi, Büyükşehir Yasasıyla birlikte Yenimahalle Belediyesi'nden ayrılarak kendisine bağlanan yeni mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıklamıştı. 

Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı  TOKİ  Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde is makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi. Çalışmalar kapsamında yeni mahallelere içerisinde yürüme yolu, koşu yolu, oturma grupları, fitness setleri, yeşil alan düzenlemeleri, oyun ve spor alanlarının olduğu park yapılacak. Mahallelerin farklı noktalarında yeni parkların inşaatlarına başlanarak yıl sonuna kadar hizmete açılacak. Diğer yandan yeni mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda inşa edilecek hizmet alanlarının tespiti için ön çalışmalar da devam ediyor. 

Demirel yaptığı değerlendirmede, Etimesgut'un 33 mahallesinin olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: "Bütün mahallelerimizin istek ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Geçmiş dönemlerimizde birçok hizmet yaparak mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturduk. Halkımızın yaşam kalitesini yukarılara çektik. Elbette ki eksiklerimiz ve hemşehrilerimizin yeni ihtiyaçları vardır. Bunları da en kısa sürede çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Diğer yandan belediyemize bağlanan 5 mahallemize yasa gereği 30 Mart seçimlerinden önce hizmet yapamıyorduk. Seçimler geride kaldı. Şimdi diğer mahallelerimizle birlikte 5 yeni mahallemize yönelik hizmetlerimize başladık" dedi. 


Milliyet Ankara


Geri Dön