02 / 05 / 2024

Etimesgut 2014 projeleri

Etimesgut 2014 projeleri

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek...

Yapracık TOKİ Konutları'na park inşa edilecek!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıkl

TOKİ Yapracık Konutları'na yeni park inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı TOKİ Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde iş makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi.

Enver Demirel: Etimesgut'un yol, kaldırım ve sosyal tesis ihtiyaçlarını karşılayacağız!

Enver Demirel, belediyeye yeni bağlanan mahallelerde yatırımlara başladıklarını belirterek, "Yeni mahallelerimizde mahallelerimizin yol, kaldırım, sosyal ve kültürel tesis gibi ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Enver Demirci: Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu!

Enver Demirci: İlçemiz gerçekten çok hızlı büyüyor, gelişiyor, çağdaş kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizin önü açıktır. Ankara'nın en çok konuşulan, en büyük metropolü olacağız" diye konuşlu.

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Enver Demirel: 2014 yılı hizmet ve yatırım yılı oldu!

2014 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı açıklamada“Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2014, seçimin, hizmetin, yatırımın olduğu çok hareketli bir yıldı" dedi

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Etimesgut Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 12 gayrimenkul ihalesi!

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 12 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

Etimesgut Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 12 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 9 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

Etimesgut 2014 projeleri Haberi

Etimesgut 2014 projeleri


Etimesgut Belediyesi, 15 bin.yenitoplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek. Sağlık Bakanlığı ve SGK ile görüşmelerin ardından Aile Sağlığı Merkezi kurulacak: Binlerce vatandaşın mağduriyeti giderilecek.


PAZARYERİNİN YANI SIRA MAHALLEYE ZABITA NOKTASI KURULACAK 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutlan'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlanndan Yapracık Mahallesi'nde yatınm hamlesi başlattı. 

29 Mart seçiminden sonra Etimesgut'a bağlanan mahalleye yeni taşınan binlerce Etimesgutlu'nun ihtiyaç duyduğu hizmetlerin acil olarak karşılanması için gerekli çalışmalar hızla tamamlanıyor. 

Bu kapsamda mahallede 2 parkın yapımı tamamlandı, 3 parkın daha yapımına başlanarak yılsonuna kadar tamamlanması planlandı. Mahalle sakinlerinden gelen talebi göz önünde bulunduran Etimesgut Belediyesi, mahalleye modern bir; kapalı pazar yeri inşa...