17 / 05 / 2024

Enver Demirci: Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu!

Enver Demirci: Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu!

Enver Demirci: İlçemiz gerçekten çok hızlı büyüyor, gelişiyor, çağdaş kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizin önü açıktır. Ankara'nın en çok konuşulan, en büyük metropolü olacağız" diye konuşlu.




Etimesgut Belediye Balkanı Enver Demirci, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Grand Park Salonu'nda düzenlenen toplantıya Demirel'in yanı sini Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) Başkanı Mustafa Şahin, demek başkanı Baki Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denelim firma temsilcileri katıldı. 


Belediye olarak ilçenin hem bugününe hem de geleceğine yatırım yaptıklarını kaydeden Demirci, "İlçemize birçok hizmet kazandırdık. Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir ancak bu millete asla ihanetimiz olmaz. Eksiklerimizi tamamlamak vc şehrimize, insanımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için sizlerden destek istiyoruz. 

Halkımızla, müteahhidimizle, esnafımızla el ele vererek bu şehri imar ediyoruz. 

Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu. 

İlçemiz gerçekten çok hızlı büyüyor, gelişiyor, çağdaş kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizin önü açıktır. Kim önümüze hangi takozu koyarsa koysun, Ankara'nın en çok konuşulan, en büyük metropolü olacağız" diye konuşlu. 

Başkan Demirci, 5 yılda kısıtlı imkanlara rağmen ilçenin 30 yıllık sosyal ve kültürel tesis ihtiyacına cevap verecek yatırımlar yaptıklarını vurgulayarak, "Mevcut imkanlarımıza sahip çıkarak önemli hizmetler gerçekleştirdik. 

Kaynaklarımızı halkımızın lehine,onların yaşam kalitesini artıracak hizmetlerde kullandık. Gayemiz; vatandaşımızın rızasını kazanmaktır, ancak .ısıl gaye Rıza-i ilahidir. 

Şuna inanıyoruz ki bu makamlar gelip geçicidir. Asıl olan bu milletin parasını, makamını, zamanını, millete külfet için değil hizmet için kullanmaktır" dedi


Anayurt


Geri Dön