20 / 05 / 2024

Yaprak Dönercisi şubeleri

Yaprak Dönercisi şubeleri

Ankara'nın olduğu gibi Türkiye'nin en iyi dönercisi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi hizmete açıldı.

Kıyma döner kilosu 146 TL yaprak döner 169 TL pastırma 249 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) döner, pastırma ve işkembe fiyatları belli oldu. Kıyma döner 146 TL, yaprak döner kilosu 169 TL ve pastırma 249 TL’den satışa sunuldu. İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altının onsu 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra dün düşüşe geçti. Sabah güne 1979 dolardan başlayan ons altın kapanışa doğru Antalya zirvesi sonrasında atak yaprak tekrar 2 bin dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün altının onsu kaç dolar?

2021'in ilk yarısında açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi!

Resmi verilere göre, 2021'in ilk 6 ayında ülke genelinde açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi. En büyük yaprak dökümü İstanbul’da gerçekleşti.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi açıldı!

Ankara'nın olduğu gibi Türkiye'nin en iyi dönercisi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi hizmete açıldı.

Şahinbey'in Yaprak ve Çakmak Mahalleleri'nde dönüşüm karmaşası!

Şahinbey'e bağlı Yaprak ve Çakmak Mahalleleri sakinleri, kentsel dönüşüm karmaşasından son derece dertli durumda.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu çalışmaların son durumunu anlattı.

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor.

Nişantaşı La Brise kapandı!

Restoran dünyasında yaprak dökümü... Hazan mevsimine de girmedik ama son üç gün içinde bu yazdığım kapanan üçüncü mekan haberi. İstanbul'un gerçek anlamda ilk Fransız Brasserie'si olan La Brise de kapılarını kapattı.

Yaprak Dönercisi şubeleri Haberi

Yaprak Dönercisi şubeleri

Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi hizmete açıldı. Yaprak Dönercisi tarafından yapılan açıklamaya göre, 2002'de OSTİM Araba Pazarı’nda ticaret hayatına başlayan, 2007'de ilk şubesini açan Yaprak Dönercisi, yatırım yapmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, büyümeyi sürdüren Yaprak Dönercisi, etin en lezzetli yerini kendi sosuyla marine ederek müşterilerine sunuyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılışta yapılan “Döner Yeme Yarışması”na katılımcılar yoğun ilgi...