27 / 04 / 2024

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altının onsu 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra dün düşüşe geçti. Sabah güne 1979 dolardan başlayan ons altın kapanışa doğru Antalya zirvesi sonrasında atak yaprak tekrar 2 bin dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün altının onsu kaç dolar?



Altının onsu çarşamba günü 2 bin doları geçerken,dün gününe sert düşüşle, 1979  dolarla başladı. Haftanın son  işlem gününde altın fiyatları güne düşüşle başlayarak çöküşe geçti. Ons altın yeni rekorlar kırmak için güç toplarken bir anda düşüşe geçerek yatırımcısını üzdü. Akşam üzeri Antalya zirvesi sonrası ise altın yön değiştirerek tekrar yükselişe geçti. 

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kubela arasında dün saat 12.50'de sona eren görüşmesinin ardından yapılan açıklamalar, savaşın sonunun henüz ufukta olmadığını ortaya koydu. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirve sonrasında ufukta henüz barışın olmaması nedeniyle altın fiyatları tekrar 2 bin dolar üzerine çıktı.

Ons altının düşmesi ile diğer altın türleri de düşüşe geçti.11 Mart 2022 haftanın son işlem günü gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın ve Atabeşli kaç lira oldu?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön