08 / 05 / 2024

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altının onsu 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra dün düşüşe geçti. Sabah güne 1979 dolardan başlayan ons altın kapanışa doğru Antalya zirvesi sonrasında atak yaprak tekrar 2 bin dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün altının onsu kaç dolar?



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu güne 1979 dolardan başladı ve bu düşüşü ile yatırımcısını üzdü. Ons altın 1979 dolardan işlem görüyor. Ons altının düşmesi ile diğer altın çeşitleri de düşüşe geçti. Gram altın şu anda 956 lira, çeyrek altın 1,563 lira, yarım altın 3,127 lira, tam altın 6,235 lira, Ata altın 6,398 lira, gremse altın 15.561 lira, Atabeşli 31,875 liradan satışa sunuluyor.

Altın güç topluyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Altın gümüş düştü, platin arttı! Platinin gramı bugün kaç lira?

Altın yatırımcıları dikkat! Sakın satmayın... O rakamın altında satan zarar edecek!

Ons altın geri çekildi! Bu düşüş devam edecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön