27 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Sakın satmayın... O rakamın altında satan zarar edecek!

Altın yatırımcıları dikkat! Sakın satmayın... O rakamın altında satan zarar edecek!

Altının onsu haftanın dördüncü işlem gününde güne 1979 dolardan başlarken, gram altın 942 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları 2 bin dolar seviyesindeki konumundan 1979 dolar seviyesine kadar düştü. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki düşüş karşısında paniğe kapıldı..



Altının onsu haftanın dördüncü işlem gününde güne 1979 dolardan başlarken, gram altın 942 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları 2 bin dolar seviyesindeki konumundan 1979 dolar seviyesine kadar düştü. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki düşüş karşısında paniğe kapıldı. Altın piyasasını her gün yakından takip eden yatırımcılar bu düşüş sonrasında şaşkına döndüler. Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın tekrar yükselişe geçer mi? sorularının cevaplarını araştıran yatırımcılar için uzman isim İslam Memiş'ten önemli uyarılar geldi. 

Altın yatırımcıları dikkat! Sakın satmayın... O rakamın altında satan zarar edecek!

Ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının onsu dün 2053 dolar bandında işlem görürken gün içerisinde düşüşe geçti ve 1996 dolar seviyesine kadar geriledi. Bugün ise düşüş eğilimine devam eden altının onsu güne 1979 dolardan başladı. liradan tamamladı. Altın piyasasında hareketli saatler yaşanırken döviz kurlarında da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dolar kuru 14 liranın üstündeki yolculuğuna devam ediyor. Kur bugün 14.76 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar 15 liraya doğru yol alırken euro 16.38 liradan işlem görüyor. Peki altın fiyatları tekrar yükselir mi, bu fiyattan altın alınır mı? İslam Memiş'ten yatırımcıların merak ettiği sorulara yanıt geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön