09 / 05 / 2024

altının onsu

altının onsu

Altının onsu 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra dün düşüşe geçti. Sabah güne 1979 dolardan başlayan ons altın kapanışa doğru Antalya zirvesi sonrasında atak yaprak tekrar 2 bin dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün altının onsu kaç dolar?

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Altının onsu 1933 dolara kadar gerilerken gram altın ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altının onsu dün 1939 dolar ile son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Haftanın son işlem gününde de doların artan baskısıyle altın fiyatları gerilemeye devam ediyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.

Altın 2.000 doların üzerinde! ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Altının onsu 2.000 doların üzerinde işlem görüyor. ABD enflasyon verileri yarın açıklanacak ve veriler sonrası altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağı merak konusu. Peki ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Altın son viraja girdi! Zirve öncesi son uyarı! Elinde avucunda 1 gram altını bile olan hazır olsun

Altının onsu bugün tekrar 2000 dolara yükseldi. Yükselen altın, ABD'deki durgunluk ve bankacılık sektörüyle ilgili endişeleri sildi. Altın zirve öncesi son viraja girdi. Elinde avucunda 1 gram altını bile olan hazır olsun!

altının onsu Haberi

altının onsu

Altının onsu çarşamba günü 2 bin doları geçerken,dün gününe sert düşüşle, 1979  dolarla başladı. Haftanın son  işlem gününde altın fiyatları güne düşüşle başlayarak çöküşe geçti. Ons altın yeni rekorlar kırmak için güç toplarken bir anda düşüşe geçerek yatırımcısını üzdü. Akşam üzeri Antalya zirvesi sonrası ise altın yön değiştirerek tekrar yükselişe geçti. 

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kubela arasında dün saat 12.50'de sona eren görüşmesinin ardından yapılan açıklamalar, savaşın sonunun henüz ufukta olmadığını ortaya koydu. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirve sonrasında ufukta henüz barışın olmaması nedeniyle altın fiyatları tekrar 2 bin dolar üzerine çıktı.

Ons altının düşmesi ile diğer altın türleri de düşüşe geçti.11 Mart 2022 haftanın son işlem günü gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata...