27 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.



Altının gram fiyatı Kapalıçarşı'da 1400 TL'ye kadar yükseldi. Altın fiyatları yatırımcılar ve düğünü olanlar tarafından yakından takip edilirken, bilezik fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi özellikle düğün yapacakları üzdü. Altın bilezik fiyatları fırladı. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugüne ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 9 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön