28 / 04 / 2024

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Altın fiyatlarında düşüş baskısı sürerken Dünya Bankası, enerji ve tarım emtiaları fiyat tahminlerini yayınladı. Altında büyük düşüş için tarih verildi. Altın fiyatlarının 2022 içinde kısmi bir yükseliş gösterip 2023 yılında büyük bir çöküş trendine gireceği iddia edildi.



Altın piyasasında, en düşük 902 bin lira, en yüksek 908 bin 200 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,5 azalarak 905 bin liradan tamamladı. 

KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 2 milyar 48 milyon 325 bin 872,51 lira, işlem miktarı ise 2.268,82 kilogram oldu.

Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi de 2 milyar 76 milyon 377 bin 531,11 lira düzeyinde gerçekleşti.

Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar Kuveyt Türk Katılım Bankası, Ahlatcı Döviz ve Kıymetli Madenler, İstanbul Altın Rafinerisi, İar Döviz ve Kıymetli Madenler, Uğuras Kıymetli Madenler şeklinde sıralandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön