04 / 05 / 2024

yapsat

yapsat

İnşaat sektöründe son dönemde Yap-Sat, Yap-Sat İnşaat, Yap-Sat'tan diye terimler duymaya başladık. İlimizde de Yap-Sat sektörü öyle yol aldı ki, bu dönemde en iyi işi Yap-Sat'çılar yapıyor diyebiliriz.

Dmr Yapsat İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Yapsat İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Vildan Ayhan tarafından kuruldu.

Van'daki inşaat sektörü temsilcilerinden fırsatçılara tepki!

Van Müteahhitler ve Yapsatçılar Derneği Başkanı Seracettin Işıldar, dolara endeksli olmayan ürünlerin fırsat bilinerek zam yapılması nedeniyle zor günler yaşadıklarını söyledi..

Cihan Ferruh Asal: İnşaat sektöründe yapsatçılar türedi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çeken MGH Group CEO'su Cihan Ferruh Asal, Türkiye'de bankaların faiz oranlarının da düşmesinin etkisiyle konuta talebin artmasıyla birlikte inşaat sektöründe yapsatçıların türediğini belirtti.

İzmir'in yüzde 85'i kentsel dönüşüme muhtaç!

İzmir'in %85'i afet riski taşımaktadır ve kentsel dönüşüme muhtaçtır. Kentsel dönüşümde en olumsuz süreç; kentsel dönüşümün kentlinin değil yapsatçılar için "rantsal dönüşüm" halini almasıdır.

Karat Rezidans'ta satışlar başladı!

Yaşamkent'te yüzde 80'i tamamlanan Karat Rezidans'ta satışlara başladıklarını belirten Selahattin Karataş, sektörde 28 yıldan beri faaliyet gösteren firmalarının bugüne kadar hiçbir zaman "yapsat" mantığıyla hareket etmediğini kaydetti.

Yaşar Yapsat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Yapsat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Turan Yaşar Müdürlüğü 'nde, Sancaktepe Sarıgazi 'de kuruldu.

Nef Kağıthane projesinde ilkler hayata geçirildi!

Nef'in son projesi Nef Kağıthane 11 projesinde Türkiye'de ilk ve tek olarak uygulanan 'Garantili Proje Sistemi' hayata geçirildi. Garantili Proje, 1990'lı yıllardaki yapsat sistemine ve 2004'ten bu yana alışılagelmiş sat-yap sistemlerine göre çok daha güv

Meridyen Evleri Pendik'te 90 bin TL'ye!

İnşaat sektöründe çizim, taahhüt ve yapsat alanında faaliyete gösteren Ev-ko Mühendislik ile İngiliz ortağı Meot Yapı'nın ilk projesi olan ve 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Pendik Meridyen Evleri sahiplerine teslim edilmeye başlandı

yapsat Haberi

yapsat

Yap-Sat küçük inşaatlardır. Üç beş daireden oluşan bu inşaatlar aslında inşaat sektörünün de lokomotifidir. 

Çevremizde de bu tarz birçok inşaat görmeniz mümkün. Bunların bir başka özellikleri temellerini bile atmadan satış yapabiliyor olmaları. Tamamen güvene dayalı bu ticarette çok kar edenin yanı sıra çok da kandırılan alıcılar olduğunu söyleyebiliriz. Yap-Sat aynı zamanda çok kısa sürede tamamlanan projelerdir. Bu nedenle de tercih edilirler. 


BÖLGE BÖLGE GİDERLER 

Yap-Sat inşaatlar bölge bölge hareket eder. Bundan 3-5 yıl önce Yenişehir Mahallesi, Yap-Sat inşaatlarla doldu taştı. Birçok küçük inşaat firması burada evler yaptı. Bu günlerdeyse arsa maliyetleri arttığından dolayı, aynı firmalar Yeşilova Mahallesi'nde inşaatlarına devam ettiler, hala da devam ediyorlar. Bakıldığında Yeşilova'da bir süre sonra Yenişehir gibi prim yapacak, Yap-Sat inşaatlarda başka bölgelere kayacak. 


YAP-SAT EN İYİSİ 

Bakıyorsunuz son günlerde...