16 / 05 / 2024

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul adres

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul adres

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı!

Toplu Konut İdaresi, sosyal konut projesine ilişkin dolandırıcılık faaliyeti içinde yer alanların olduğunun tespit edildiğini ve kurumsal hesap, yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. İşte o son dakika dolandırıcılık uyarısı...

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı    Ignat tarafından kuruldu.

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!

Egenin incisi İzmir'de son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto parayla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden 1 tanesi tutuklandı.

Türkiye'nin dolandırıcılık tarihi!

Türkiye’de dolandırıcılık denildiğinde akla gelen belli isimler bulunuyor. O isimlerden kimi Galata Kulesi’nin kimi de olmayan ineklerin satışını yaptı. Başbakanı dolandıran, çaycıyken banker olan bile oldu. İşte Türkiye’nin dolandırıcılık tarihine ismini yazdıranlar... 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul adres Haberi

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul adres

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...