02 / 05 / 2024

Yardımcı Emlak İnşaat nerede

Yardımcı Emlak İnşaat nerede

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tosun Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tosun Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alihan Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Esenyurt, Şehitler Mahallesi'nde kuruldu.

Ds Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Diyaeddin Aykaç ve Sıracettin Yakut tarafından kuruldu.

Üç Kardeşler Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kardeşler Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hakim Kılıç tarafından kuruldu.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurşen Önder tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Akmer Sokak'ta kuruldu.

Kartallar İnşaat sektöre değer katmayı hedefliyor!

Kartallar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Şahin Kartal, sektöre değer katmayı hedeflediklerini söyledi. Kartal inşaat sektöründe yaptığı projeleri anlattı.

Kocatepe Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatepe Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kocatepe ve Semih Kocatepe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta uzla, Postane Mahallesi, Tahaffuzhane Caddesi'nde kuruldu.

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bozdemir tarafından 150 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Yardımcı Emlak İnşaat nerede Haberi

Yardımcı Emlak İnşaat nerede

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu. 


Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların  her türlü inşaat işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak.  3-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir.4-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak.Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlamak. 5-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine...