04 / 05 / 2024

yargıcı ankarada mağaza mı açıyor

yargıcı ankarada mağaza mı açıyor

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

Lider Hırdavat, 2017'de yeni mağaza açacak!

Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak.

DeFacto 2025'e kadar 50 mağaza açacak!

Türkiye pazarından çekilmeye karar veren C-A'in mağazalarını DeFacto devraldı. DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, "2025'e kadar fiziki mağaza açarak 50, online satışla 100 ülkede olmak istiyoruz.'' dedi

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Climber B.C. Moskova'da mağaza açtı!

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.

Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda açıldı!

Her sezon, konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş koleksiyonlarıyla bir yaşam biçimi sunan Yargıcı’nın ilk dekorasyon mağazası Yargıcı “Homeworks”, Nişantaşı’nda açıldı.

Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor!

İlk Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor. Yargıcı Homeworks mağazasının açılışı 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Aksaray Efor AVM'de icradan 3.1 milyon TL'ye 3 mağaza!

Aksaray Merkez'de bulunan Efor AVM C bloğunda bulunan 3 mağaza, Aksaray 1. İcra Dairesi tarafından 16 Haziran 2015 günü 09:30 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı!

Batışehir projesi Ege Yapı Group imzası ile yükseliyor. Projede dükkanlar Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle satışa sunuluyor. İşte Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı...

Yargıcı, 53. Mağazasını Özdilek Park AVM’de açtı!

Yargıcı, 53. Mağazasını Özdilek Park AVM’de açtı. Bugün, modern ve şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan mağazalarına, bir yenisini daha ekleyerek mağaza sayısını 53’e çıkarttı.

yargıcı ankarada mağaza mı açıyor Haberi

yargıcı ankarada mağaza mı açıyor

Ankara iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılım gösterdiği etkinlikte Yargıcı'nın Arcadium AVM'deki yeni mağazası ve İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonuna ait ürünleri yoğun ilgi gördü. Konfeksiyon ürünlerinin yanı sıra dekorasyon ve ev aksesuarları ürünlerinden oluşan Yargıcı Homeworks koleksiyonunun da yer aldığı mağazada, ürünler kadar Yargıcı'nın şık mağaza dekorasyonu da büyük beğeni topladı.


GENİŞ ÜRÜN GAMI

Yargıcı Ankara Bölge Müdürü Berna Yiğit; "Arcadium'da açılan yeni mağazamızda Homeworks koleksiyonumuzu da ziyaretçilerimiz ile buluşturduk. Tekstilden aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş ürün gamımızla Ankara müşterilerimize bir yaşam biçimi sunmaya devam ediyoruz." dedi. Türkiye'de tekstil sektörünün hızla ivme kazandığının da altını çizen Yiğit, bu yaz pastel renklerin hakim olduğu, rahat ve şık kombinlerin tercih edileceğini belirtti.



Sabah



Haber Hürriyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ÜNLÜ giyim markası...