19 / 05 / 2024

yarının liderleri zirvesi

yarının liderleri zirvesi

YÖK ve Türkiye Öğrenci Konseyi’nin (TÖK) birlikte organize ettiği “Yarının Liderleri Zirvesi” nde Yılın En Başarılı Genç İşadamı ödülü Kerem Göğüş’e verildi

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Sosyal Finans Zirvesi yarın!

Birevim Sosyal Finans Zirvesi yarın saat 10:00'da The Ritz-Carlton İstanbul, Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konut almak için yarını beklemeyin!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleştirildi. İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Konut almak için ihtiyacınız ve birikiminiz varsa yarını beklemeyin. Bu fiyatta, bu lokasyondaki konutu bulamayacaksınız, başkası alacak. Konut almanın zamanı mı? Tarihinde böyle bir zaman görmedim" dedi..

İnşaat patronlarının yarın planları!

39 şirketin yöneticileri, Capital'in 25'nci yıl sayısına özel olarak "gelecek" mesajlarını paylaştı. İş liderleri "Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz" diyor. Peki inşaat patronlarının yarın planları neler?

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

2. CNR Emlak Zirvesi yarın kapılarını açıyor!

Yarın kapılarını açacak olan CNR Emlak Fuarı yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü buluşturacak. Fuar 26 Kasım'a kadar sürecek.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ yarın HATMEK’te gerçekleşecek.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın Bursa'da başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek zirvede Bursa'nın dönüşümü, yatırım fırsatları tartışılacak. "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin 3. durağı Bursa olacak.

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın Antalya'da başlıyor!

DÜNYA gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak GYO’nun katkılarıyla düzenlenen 'Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi' yarın Antalya'da yapılacak.

Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi yarın yapılacak!

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi yarın Balıkesir'de!

GYODER, Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği "Gelişen Kentler Zirvesi"nin 7.'sini yarın gerçekleştirecek.

Adana Modern Şehircilik Ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Türkiye genelinde çok sayıda ilde yapılması planlanan, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor. Zirve, 26 Şubat 2015 tarihinde, Sheraton Oteli’nde, saat 13:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek..

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak!

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak. ERA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen sektörel algı araştırmasının sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak.

yarının liderleri zirvesi Haberi

yarının liderleri zirvesi

Şehir merkezi konseptli Göğüş Yapı Trend Residence projelerini yöneten Kerem Göğüş, “Üniversite yıllarında başladığım iş hayatında, başarıya olan inancım ile bugünlere ulaştım. Bu ödülün anlam ve önemi çok büyük. Genç arkadaşlarıma çok çalışmalarını, kendilerine inanmalarını, girişimci ve cesur olmalarını, dünyadaki gelişmeleri takip etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.


Zirvede ayrıca, En Başarılı Bakan ödülüne Recep Akdağ, En İyi Üniversite Akdeniz Üniversitesi, En Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi Gülben Ergen, En Başarılı Sabah Kuşağı Programı Bayan Sunucusu Saba Tümer, En Başarılı Dizi Yönetmeni ödülüne Osman Sınav, En Başarılı Bayan Pop şarkıcısı ödülüne ise Hande Yener layık...