29 / 04 / 2024

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi yarın Balıkesir'de!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi yarın Balıkesir'de!

GYODER, Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği "Gelişen Kentler Zirvesi"nin 7.'sini yarın gerçekleştirecek.



Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla "Gelişen Kentler Zirvesi"ni hayata geçiren GYODER, zirvenin 7.'sini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yarın Balıkesir'de düzenleyecek. 


GYODER, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak, seslerini ulusal ve uluslararası alanlarda duyurmak ve potansiyel barındıran bu kentlere yatırım yapılmasına ön ayak olmak amacıyla "Gelişen Kentler Zirve"sini düzenliyor. 


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Gelişen Kentler Zirvesi'ni 2010 yılından bu yana düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Amacımız; Türkiye'nin sadece İstanbul, Ankara,  İzmir  gibi biiyükşehirlerden ibaret olmadığını, Anadolu'da her anlamda potansiyel barındıran, bölgelerimiz ve şehirlerimiz olduğunu göstermek. Bu kent ve çevrelerinin hem potansiyellerini hem de özellikle gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak ve yatırım yapılmasına destek olmak istiyoruz. Bu anlamda bu yıl Marmara Bölgesi'nin parlayan yıldızı olarak gördüğümüz Balıkesir'de sektör temsilcileri ve takipçileri ile buluşuyoruz. Zirve'de Balıkesir'in ve Güney Marmara Bölgesi'nin potansiyelini ve geleceğini kentsel dönüşümden finansa, turizmden enerjiye tüm detaylarıyla ele alacağız." Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını açıkladı. Uğur, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 2010 yılından beri başlattığı, "Gelişen Kentler Zirvesi" toplantısını 6-7 Mayıs tarihlerinde Balıkesir'de yapacağını, Büyükşehir Belediyesi olarak bu önemli zirveye ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını da yaşadıklarını söyledi. Uğur, "6-7 Mayıs tarihlerinde GYODER 'Gelişen Kentler Zirvesi'ni Balıkesir'de yapacak. Bu da çok önemli. Türkiye'deki büyük yatırımcıları Balıkesir'de 2 gün ağırlayacağız. Onları hem Ege sahillerinde hem Marmara hem merkezinde gezdirip göstereceğiz ve onları Balıkesir'e yatırım yapmaları için davet edeceğiz. Bunlar da Balıkesir için önemli etkinlikler olacak" dedi. 


Genç Bayrak


Geri Dön