17 / 05 / 2024

yarının Turizmine İzmir Yaklaşımı

yarının Turizmine İzmir Yaklaşımı

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

TOKİ resmen açıkladı! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satışı yarın başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 27 ildeki 349 arsa yarın ve 30 Haziran'da satışa sunuluyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'dan da arsaların yer aldığı satışla ilgili tüm detaylar belli oldu...

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

İstinyePark İzmir yarın açılıyor!

Orjin Grup imzasıyla İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinyePark İzmir yarın kapılarını açıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, şehirdeki en büyük AVM olmaya aday projelerden...

TOKİ 19 şehirdeki 444 arsasını yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 19 kentte 444 arsa satışını yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Yenitepe'deki 267 konutu yarın satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki İlbank projesinde bulunan 267 konutu yarın satışa sunuyor. 

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

yarının Turizmine İzmir Yaklaşımı Haberi

yarının Turizmine İzmir Yaklaşımı

Ziyaretçi sayısındaki artış ve yeni iş bağlantıları ile Travel Turkey İzmir sektörün yüzünü güldürdü. Fuar, turizm endüstrisinden tam not aldı. Travel Turkey İzmir, turizm sektörünü İzmir'de buluşturdu. Katılımcılar; dört gün boyunca 2015 yılı turizm sezonu için profesyonel ziyaretçilerle görüşerek önemli iş bağlantıları kurdu. 

Etkinlik bu yıl da bir rekora imza attı: Bu yıl ülke sayısında geçtiğimiz yıllara oranla büyük bir artış gözlendi. Geçtiğimiz yıl 22 ülkenin katıldığı Turizm Fuar & Konferansı'nda, bu yıl 30 ülke hizmet ve ürünlerini sunmak için yer aldı. 

Gelecek sezonun turizm trendleri Travel Turkey İzmir'le start aldı. Fuar, yeni iş bağlantıları kurmak için muhteşem bir platform oluşturdu. 

Partner ülke İtalya ve Partner il Adıyaman fuarda, ziyaretçilere ve katılımcılara kendilerini tanıtma fırsatı buldular. 


Bu yıl fuara katılan ülkeler; Almanya, Arjantin,...