25 / 05 / 2024

Yasa Group Metal iletişim 

Yasa Group Metal iletişim 

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Durucak ve Yasin Balıklı ortaklığında kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Durucak ve Yasin Balıklı ortaklığında kuruldu.

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Bayrambaş, Ahmet Hakan Bayrambaş tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Rigips'ten yeni metal profil: Rigiprofil Ultra!

Hadley Group ile üretimine başladığı yeni metal profil Rigiprofil ULTRA, yüksek teknik özellikleri ve pazardaki en yüksek metal içeriğe sahip profil olmasıyla performans kriterleri açısından alternatif çözümler sunuyor…

Cosmic Group Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmic Group Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Göktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Kartal Caddesi, Erzincan Sokak'ta kuruldu.

Wuppermann Group Galva Metal ile ortak oldu!

Çelik devlerinden Almanya merkezli Wuppermann Group, Galva Metal ile ortak olurken, Avrupagöz ise yüzde 50 hissesini S. Arabistan merkezli Nesma Holding ve Reaya Holding’e 52 milyon TL’ye sattı

Wuppermann Group Galva Metal'e ortak oldu!

140 yıllık Alman çelik devi Wuppermann Group, Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı. Avrupa'nın hemen hemen her ülkesinde faaliyet gösteren Wuppermann Group, Kocaeli'nde faaliyet gösteren Galva Metal'e ortak oldu.

Kıraç Group, ciroda ihracat payını artıracak!

Bünyesindeki altı şirketiyle elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Kıraç Group, iç pazarda özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşullan nedeniyle rotasım yurtdışına çevirdi.

Yasa Group Metal iletişim  Haberi

Yasa Group Metal iletişim 

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Durucak ve Yasin Balıklı ortaklığında kuruldu.

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
DEKORASYON - Dekoratif malzemenin bezemelerin ve süslerin montajı ile inşaatlardaki BYS. diğer bütünleyici ve tamamlayıcı işleri ve film stüdyoları kurmak dekorasyon işlerini yapmak, DEMİR - ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden...