16 / 05 / 2024

Yaşam Park Evleri 2

Yaşam Park Evleri 2

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi!

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi...

Ege Yapı Batışehir fiyatlar!

Batışehir Residence'de banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Batışehir fiyatlar...

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Batışehir Ege Yapı kampanyası!

Batışehir Ege Yapı kampanyası kapsamında 3 bin 180 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de ramazana özel kampanya başladı!

Hemen teslim evde peşinat iki yıl sonra Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılarda hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir'de Ramazan'a özel kampanya başladı.

Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı!

Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Batışehir'de 3.050 TL taksitle! Yüzde 15 peşinat imkanı!

Egeyapı Group imzası taşıyan Batışehir'de 3 bin 50 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 3 bin 226 konutun yer aldığı projede fiyatlar 270 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Föy İnşaat ile Kiptaş tarafından hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor...

Ataşehir Park Yaşam Evleri fiyatları!

Park Yaşam Evleri projesi 895 daire ve 18 villadan meydana geliyor. Park Yaşam Evleri fiyatları 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Malatya Yaşam Parkı hizmete hazır!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan ve bazı daire başkanları ile birlikte Yaşam Merkezi arkasında yapımı tamamlanan Yaşam Parkı ve Kaykay Pistinde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Yaşam Park Evleri 2 Haberi

Yaşam Park Evleri 2

Batışehir hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ev alacağımız zaman genelde kendimize bazı sorular sorarız; “Ev almak için doğru zaman mı?”, “hayalimdeki eve ulaşmak için aylık ödemeleri yapabilir miyim? ”,“faiz oranları acaba daha da düşecek mi?”, “alacağım ev prim yapacak mı?”,  “banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabilir miyim?”.  Bu ve benzeri sorular, ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırım yapmayı düşünenlerin aklındaki sorular. Bu soruların doğru cevaplarını bulamayanlar, önüne çıkan büyük fırsatı göremeyenler hayallerindeki yaşamı kaçırırken, fırsatı yakalayanların sağladığı kazançlar ve prestijli yaşamlar gözlemlendiğinde “keşkeler” başlar. 


“Güneş Batıdan Doğarsa Biz de Banka Kredisiz Ev Alırız” Diyenlere Müjde!

Şimdi Ege Yapı, bu fırsatı kaçıranlara “keşke” dedirtecek, banka kredisi kullanılmasına gerek kalmayacak mucize gibi bir ödeme planı teklif ediyor....