02 / 05 / 2024

Yaşam Plus daire fiyatı

Yaşam Plus daire fiyatı

Yaşam Plus Bağcılar projesinde 100 adet daire ile 17 adet dükkan yer alıyor. Projede teslimler 2 yıl sonra yapılacak. Peki satışların devam ettiği Yaşam Plus fiyatları ne kadar?

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Selekta Yaşam konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası'nın Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Selekta Yaşam'da daire satışları devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Selekta Yaşam konut fiyatları...

Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları!

Toplamda 118 adet daireden meydana gelen Selekta Yaşam Halkalı projesinde uygun fiyat avantajı ile daire satışları sürüyor. İşte, Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları... 

Park Yaşam Santorini daire fiyatları!

Park Yaşam Santorini daire fiyatları minimum 228 bin TL'den başlıyor. Park Yaşam Santorini projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

Liv Marine Yakuplu'da daire fiyatına villa yaşamı!

Liv Marine Yakuplu'da daire fiyatına villa yaşamı sunuluyor. Liv Marine Yakuplu projesi, sahile 250 metre yakınlıkta olacak...

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Hayatpark İstanbul'da yaşam başladı! Son 30 daire!

Son 30 dairenin kaldığı Hayatpark İstanbul projesinde yaşam başladı. 2+1, 3+1 aile konseptine sahip projede, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar mevcut. 390 bin lira başlangıç fiyatına sahip projede 70 daire, sahiplerine teslim edildi.

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Yaşam Plus'ta Babalar Günü kampanyası!

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları!

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları 317 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Makyol Yaşam Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Bağcılar Yaşam Plus'ta yeni daire alana kredi imkanı sağlanıyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat markasıyla Bağcılar'da ‘Yaşam Plus' projesini hayata geçiriyor.

Yaşam Plus Bağcılar'da 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Yaşam Plus Evleri Bağcılar'da yükseliyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Yaşam Plus daire fiyatı Haberi

Yaşam Plus daire fiyatı

Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçirilen Yaşam Plus projesi, Bağcılar'da inşa ediliyor. "Yaşam Plus fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Yaşam Plus Bağcılar projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 100 tane daire ve 17 tane dükkan yer alıyor. 


2 yıl sonra teslim edilecek olan Yaşam Plus projesi 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Proje 6 ve 13 katlı 4 bloktan meydana geliyor. 


Yaşam Plus Bağcılar projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında 130 araçlık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları

bulunuyor. 


Yaşam Plus fiyatları ne kadar?

Yaşam Plus fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25, 30 ve 40 peşinat ödenmesi...