05 / 05 / 2024

Yaşamkentte satılık daire

Yaşamkentte satılık daire

1994 yılında Yaşar Holding'in Maltepe'de inşa ettirdiği Yaşamkent Konutları satışa sunulmuş. 130 metrekareden 210 metrekareye kadar daire seçeneklerinin bulunduğu sitedeki daireler 880 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları!

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip projede 281 adet daire bulunuyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık daire!

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlayarak, 709 bin 500 TL'ye kadar değişiyor. Soyak Konforia'da yüzde 10 peşinatla ya da 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Ankara Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Ankara Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık!

Ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme sağlanan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'sinde bulunan projede ödemelere göre banka kredisi kullanılabiliyor. Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal Soğanlık satılık daire!

DKY Kartal Soğanlık satılık daire tipleri 2+1.5'den başlıyor ve 6+1,5'ya kadar değişiyor. Toplam 331 adet daireden oluşan proje Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Gül Park Yaşam satılık daire!

Gül Park Yaşam satılık daire fiyatları 205 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 'Evinizi şimdi alın, oturduktan sonra ödemeye başlayın' sloganıyla tanıtılıyor.

Esenyurt Gül Park Yaşam satılık daire!

Esenyurt Gül Park Yaşam satılık daire fiyatları 205 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ödemesinin 1 yıl ötelenebildiği proje 35 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık daire!

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. AB Grup İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplamda 147 adet daire bulunuyor.

AB Yaşam Evleri satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

Yaşamkentte satılık daire Haberi

Yaşamkentte satılık daire



YAŞAR HOLDİNG'İN KONUT SEKTÖRÜNDE BÜYÜK ATILIMI


YAŞAMKENT... Yaşamın Altın Anahtarı


Yaşamkent... 

İstanbul'da çağdaş ve sorunsuz bir yaşam için yepyeni bir fırsat.

Marmara Denizi ve Adalar'ın pırıltılı manzarasını tarifsiz bir coşkuyla seyredeceğiniz Yaşamkent; deniz ve kara ulaşımı ile kentin her bölgesine çok yakın...

Modern mimarisi 103 m2'den 210 m2'ye kadar bahçe katlı, normal ve dubleks daire seçenekleri, Avrupa malzeme ile oluşturulan titiz işçiliği, alışveriş merkezleri, spor alanları, dört mevsim yeşilin her tonuyla buluşacağınız eşsiz çevre düzenlemesi ile Yaşamkent, sizi bekliyor.


Yaşamkent...


I. Kısım Konutları Yaşar Holding-Otak İnşaat kalitesi ve güvencesiyle yaşamınıza sunuluyor. ''Gerçek bir ev sahibi'' olmak, seçkin bir ortamda huzur içinde yaşamak, cazip fiyatlar ve...