13 / 05 / 2024

Yaşar Ali Yıldırım

Yaşar Ali Yıldırım

Yıldırımgrup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Ali Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Keresteciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Ali Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Keresteciler Sanayi Sitesi, Başakşehir'de kuruldu.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yaşar Ali Yıldırım Haberi

Yaşar Ali Yıldırım

Yıldırımgrup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Ali Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


Yıldırımgrup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: A-)ORMAN ÜRÜNLERİ VE AHŞAP EŞYA 1-)Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işletilmesi, yarı mamul veya mamul haline getirtilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. 2-)Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste,tomruk ,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. 3-)Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin ,bunların üretiminde kullanılan her...