03 / 05 / 2024

Yaşar Döngel

Yaşar Döngel

12 havalimanının işletmesini yapan Fraport’un Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, “Frankfurt Avrupa’nın en önemli aktarma noktalarından biri. İstanbul’a yapılacak 3’üncü havalimanı bize bu konuda rakip olacak" dedi

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Yaşar Alptekin evinin kapılarını açtı!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evindeki diskosu dikkatleri üzerine çekiyor.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Adnan Yaşar Görme: Kamulaştırmada rekor kırıyoruz!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görme, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Görme, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Yaşar Döngel Haberi

Yaşar Döngel


Doğu’ya uçuşlarda önemli aktarım merkezi İstanbul olacaktır” dedi. IC Holding ve Almanya merkezli Fraport’un Antalya Havalimanı’nı işlettiği ortak şirketi ICF, Fraport’un merkezinin bulunduğu Frankfurt’a medya tanıtım gezisi düzenledi. ICF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel ve Genel Müdür Dirk Schusdziara’nın de yer aldığı gezi sırasında Fraport hakkında bilgi veren Schmitz, dünyada 12 havalimanı işlettiklerini belirtti. İstanbul’a yapılacak 3’üncü havalimanının kendilerine rakip olacağını belirten Schmitz, şöyle konuştu: “Frankfurt ve İstanbul, rakip olacaktır. Frankfurt olarak biz zaten kapasitemizin üzerindeyiz. İkincisi doğal bir de gerçek var. Dünyanın ekonomik ağırlığı Avrupa’dan Doğu’ya doğru kayıyor. Dolayısıyla Türkiye büyüyen bir ülke, İstanbul da burada merkez ve THY de dünyadaki önemli havayollarından biri. Dolayısıyla Doğu’ya olan transferlerdeki ekonomik ağırlık oraya doğru kayacaktır. İstanbul doğal bir aktarma merkezi...