18 / 05 / 2024

Yaşar Erdinç yazıları

Yaşar Erdinç yazıları

TCMB'nin önceki gün yayınladığı verilere göre, konut sektöründe ekim ayında satışlar adeta patladı. 2013 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında 2014 Ekim ayında konut satışları yüzde 25'e yakın artış yaptı

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Yaşar Alptekin evinin kapılarını açtı!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evindeki diskosu dikkatleri üzerine çekiyor.

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bilgin tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: İşi bilen bilmeyen herkes bu işe geldi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Onursal Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, işi bilen bilmeyen herkesin inşaat sektörüne girmesini eleştirdi. Aşçıoğlu, "Para yok, tecrübe yok ama cahil cesareti var. " dedi.

İşte Yaşar Alptekin'in merak edilen evi!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinin kapılarını Renkli Sayfalar kameralarına açtı.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 4 Kasım'da açılacak!

İzmir’de, yamaçların yeşile boyanması iddiasıyla Gündeme gelen Narlıdere ilçesindeki Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde çalışmalar tamamlanırken, alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Yaşar Erdinç yazıları Haberi

Yaşar Erdinç yazıları

TCMB'nin önceki gün yayınladığı verilere göre, konut sektöründe ekim ayında satışlar adeta patladı. 2013 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında 2014 Ekim ayında konut satışları yüzde 25'e yakın artış yaptı. Çok değer verdiğim ve yazılarını kaçırmadığım sevgili Abdurrahman Yıldırım dünkü köşesinde konut sektöründeki satışlara ilişkin güzel bir yazı yayınladı. Yazının özü şudur; 2008'den bugüne kadar 5 milyonun üzerinde konut satılmış ve ortalama konut fiyatı 400 bin TL olarak alınırsa yaklaşık 2 trilyon TL tutara ulaşılıyor. Konut fiyatı ortalaması 300 bin TL alındığında ise 1,5 milyon TL tutara ulaşılıyor. 

Sayın Yıldırım, bu verileri inceledikten sonra şöyle diyor: "İşte bu ödemelerdir ki, Türkiye'de tasarrufları tarihi düşük düzeylere indirdi. Tasarruf edilmeye devam etti ama bunlar gayrimenkul yatırımına yönlendirildi. 

Finansal servet olarak değil, gayrimenkul varlığı olarak duruyor....