30 / 04 / 2024

Yaşar Gıda

Yaşar Gıda

Mado’nun sahibi Yaşar Gıda’nın Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Kanbur hisse satışı konusunda bir fon ile anlaşma sağladı. Ekonomist dergisinin haberine göre fonun küçük hisse alarak Yaşar Gıda Dondurma’ya ortak olacağı belirtiliyor.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Doğan ve Zeki Kulaç ortaklığında kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum'da yaşayanlara bireysel başvuruda bulunmaları halinde gıda yardımı verileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Yaşar Gıda Haberi

Yaşar Gıda

Markanın sahibi Yaşar Gıda’nın, son yıllarda ortaklık konusunda önemli fonların ilgisini çektiği biliniyor. Yönetimin geçen yazdan başlayan bir dizi satış görüşmesi yürüttüğü de kamuoyuna yansımıştı.


AVRUPA’YA AÇILIM


Yaşar Gıda’nın son atılımı, Avrupa’ya yönelik olmuştu. İçinde Mehmet Kanbur’un da bulunduğu beş ortak, M-Europe çatısı altında bir araya gelerek, Mado’nun Yunanistan’dan başlayarak Avrupa’da mağazalaşması için ilk adımın atılması...