01 / 05 / 2024

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum'da yaşayanlara bireysel başvuruda bulunmaları halinde gıda yardımı verileceğini duyurdu. İşte detaylar...



Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine sevindiren bir haber geldi. Erzurum’da yaşayan vatandaşlar belediyenin gıda yardımından faydalanabilecek.

Başvuru yapacak kişiler dilekçe ve kimlik fotokopisi, ikametgah ve muhtarlıktan alınacak yoksulluk belgesiyle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı'na giderek başvurusunu yapabilecek.

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

Aynı zamanda, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğüne 0442 234 15 41 numaralı telefondan ulaşarak ya da muhtarlıklara giderek gıda yardımı için başvuruda bulunabilecek. Başvurularını bireysel olarak yapmayacak kişiler ise ALO 153 Beyaz Masa ile görüşerek başvuruda bulunabilecekler. Ayrıca, internet üzerinden başvuru yapmak da mümkün.

BAŞVURU FORMLARINA NASIL ULAŞILACAK?

Başvuru formu almak için, Erzurum Büyükşehir Belediyesine gidebilir, e-Devlet aracılığıyla başvuruda bulunabilir ya da interneti kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön