19 / 05 / 2024

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum'da yaşayanlara bireysel başvuruda bulunmaları halinde gıda yardımı verileceğini duyurdu. İşte detaylar...



İhtiyaç sahipleri başvuru formlarına ulaştıktan sonra şahsi bilgilerini, kimlikleri üzerinde yer alan bilgileri ve ikamet ettikleri yerin adresini yazarak birim seçimi yapmaları gerekiyor. Daha sonra mesaj butonuna dilediklerini yazıp bunu göndererek ön başvuruda bulunabilecekler. Dikkat edilmesi gereken nokta ise bilgilerin doğru olduğu. Başvuru durumları belediye iletişim adreslerinden takip edilebilecek.

HANGİ YARDIMLARDA BULUNULACAK?

Başvuruların onaylanması halinde; erzak desteği, maddi destek, eşya desteği, kıyafet desteği, yakacak desteği, kırtasiye desteği, sıcak yemek desteği, süt desteği, sağlık malzemesi, ilaç desteği, engelli vatandaşların gereksinimlerine yönelik destekler, evde bakım desteği verilecek.

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

HANGİ VATANDAŞLAR YARDIMDAN FAYDALANABİLİR?

Geliri asgari ücretin 3'te 1'ine denk gelen vatandaşlar, maddi zorluk nedeniyle yoksulluk belgesi alanlar, bazı sebeplerden dolayı çalışamaz durumda olanlar, çocuklarına bakan dar gelir sahibi dul kadınlar, maddi zorluklar sebebiyle eğitim hayatına devam edemeyen öğrenciler, yaşlı ve kimsesiz kişiler, bireysel bakımını yapamayan hasta kişiler, engelli vatandaşlar, doğal afet sebebiyle zarar görenler, şehit ve gazi aileleri bu yardımdan yararlanabilir. Yardımlar yılda iki defa, Ramazan ve Kurban Bayramlarında yapılır.

BAŞVURU İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon: 0442 344 10 00

Çağrı Merkezi: 444 16 25

WhatsApp: 0535 019 49 09

E-Posta: [email protected]

Adres: Merkezi Yönetim Caddesi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı 25100 Erzurum

ALO 153 Beyaz Masa

E-Devlet ile başvuruda bulunmak için tıklayınız.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa üzerinden başvuru yapmak için tıklayınız.

EYT’lilere SGK’dan kritik uyarı! Bu detayı sakın atlamayın!

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde alım yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Müjdeli haber resmen açıklandı

BİM’de buzdolabı 7.500 TL, çamaşır makinesi 5.600 TL, bulaşık makinesi 4.700 TL! 24 Şubat fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön