29 / 04 / 2024

yaşar küçükçalık kimdir

yaşar küçükçalık kimdir

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), ev tekstilinin son 5 yılda yaklaşık 25 Milyar dolar döviz getirdiğini açıkladı.

Ev tekstili şirketlerinde kalıcı olmanın sırrı kurumsallaşmak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Yaşar Küçükçalık, aile şirketlerini geleceğe taşımanın en etkin yolunun kurumsallaşmaktan geçtiğini söylüyor.

Ev tekstilcileri İran'la coşacak!

TETSİAD Başkanı Küçükçalık: "Türkiye ev tekstili sektörü dünya sıralamasında Çin, Hindistan ve Pakistan'ın ardından dördüncü sırada" şeklinde ifadelerde bulundu.

TETSİAD'tan kalitesiz ithal ev tekstili ürünlerine karşı uyarı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Uzakdoğu’dan ülkemize giren içerisinde azo boyar madde barındıran, ucuz fiyatlı ve kalitesiz ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiği konusunda halkı uyarıyor.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Dökmetaş ve Yaşar Küçükalran ortaklığında kuruldu.

yaşar küçükçalık kimdir Haberi

yaşar küçükçalık kimdir


Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), ev tekstilinin son 5 yılda yaklaşık 25 Milyar dolar döviz getirdiğini açıkladı.


Yıllık 13 Milyar dolarlık ticaret hacmi ile ekonomiye canlılık kazandıran Ev Tekstili sektörü, satmış olduğu her 100 dolarlık malda, yarattığı 70 dolar katma değerle, ülkemizin değer yaratan ve sürdürülebilir rekabet gücüyle, dünya piyasalarında gücünü gösterebilen nadir sektörlerinden biri konumunda.


Son beş yılda, ortalama yıllık yüzde 5 civarında büyüme gösteren ev tekstili sektörü,  yarattığı yan sanayi ile birlikte yaklaşık bir milyon kişiye istihdam sağlıyor


Türkiye’nin en önemli ihracatçı sektörlerinden olan ev tekstili, son 5 yılda gerçekleştirilen  15.4 milyar Dolar  ihracatına, komşu ülkelerimizle yapılan bavul ticareti de eklendiğinde toplam 25 milyar dolar döviz girdisi sağladı. 


Türk ev tekstili sektörünün yüzde 98’ini tek çatı altında toplayan...