04 / 05 / 2024

Yaşar Şentepe Ankara Yenimahalle yatırımları

Yaşar Şentepe Ankara Yenimahalle yatırımları

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Yaşar Şentepe Ankara Yenimahalle yatırımları Haberi

Yaşar Şentepe Ankara Yenimahalle yatırımları

YENİMAHALLE Belediyesi’nin mahallelerde kurduğu iftar sofraları binlerce ilçe sakinine Ramazan ayının manevi huzurunu yaşatıyor.


Şentepeliler de Yenimahalle Belediyesi tarafından birinci ve ikinci etabı tamamlanan Tepekule’de bu coşkuya ortak oldu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği mahalle iftarına, CHP YDK Üyesi Selahattin Emre, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve yönetimi, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, Çorum Hitit Denekleri Federasyonu Başkanı Av. Cemal Emir, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.


Ankara’yı 360 derece görme imkanı sağlayan Tepekule Seyir Terası’nda özenle kurulan masalarda ezan saatini bekleyen Şentepeliler Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan’ın okuduğu ilahilere eşlik etti. Kuran tilavetinin ardından oruçlar hep...