09 / 05 / 2024

yaşar yeni lojistik merkezi

yaşar yeni lojistik merkezi

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Yaşar’dan 25 milyon Euro’luk yatırım!

Yaşar Topluluğu, Üçüncü Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi'ni açtı…

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Beykoz İshaklı Niyazi Yaşar Parkı açıldı!

İlçe sakinlerine yeni sosyal donatı alanları sunan Beykoz Belediyesi, yapımı tamamlanan İshaklı Niyazi Yaşar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Yaşar Birleşik Pazarlama'dan depo ve lojistik merkezi!

Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama, tüketicilere ürünlerini daha hızlı ulaştırmak için İstanbul Avrupa Yakası Depo ve Lojistik Merkezi temel atma törenini gerçekleştirdi.

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.

Hülya Avşar yeni okul yaptıracak!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, rahmetli babası adına yaptırdığı okulun 1680'inci mezununu vermesinin gururunu yaşıyor. Avşar yeni bir okul yaptırmayı düşündüğünü ve önümüzdeki günlerde bunun için kolları sıvayacağını söyledi.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

yaşar yeni lojistik merkezi Haberi

yaşar yeni lojistik merkezi

Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübesi, 2.000'ini aşkın araç filosu ve 100'ün üzerinde bayisiyle başta Pınar olmak üzere birçok markanın ürünlerini 160.000'in üzerinde satış noktasına satış ve dağıtımını gerçekleştiren Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş. (YBP), yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul Esenyurt'ta attı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde Yaşar Topluluğu, DEA YAPI İnşaat VE GAD Mimarlık yöneticileri yer aldı. 


En hızlı dağıtım 

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, "Yaşar Topluluğu olarak ülke ekonomisine, milli gelire, istihdama ve kişisel refaha katkı sağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Hem akıllı lojistik merkezi hem de yeşil proje olma özelliklerini taşıyan yatırımımız sahip olacağı son teknoloji ile Avrupa'nın en modern lojistik merkezlerinden birisi olacak. 650 çeşit Pınar markalı ürünlerin...