06 / 05 / 2024

Yaşayan Otogar inşaatı

Yaşayan Otogar inşaatı

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yapımına başlanılan Yaşayan Otogar projesinde sona yaklaşılıyor. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri yeni otogar inşaatında incelemelerde bulundu.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ahmet Aldemir tarafındna kuruldu.

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kabal ve Yavuz Akar ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemesi ihracatı rekor kırıyor!

Intermax Logistics, Avrupa’ya taşıdığı inşaat malzemelerini yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, İnşaat malzemesi ihracatının rekor kırdığını belirterek önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

İnşaat malzemelerinde artış şampiyonları!

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan inşaat malzemeleri fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? İşte inşaat malzemelerinde artış şampiyonları...

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Yaşayan Otogar inşaatı Haberi

Yaşayan Otogar inşaatı

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Isparta Belediyesi tarafından kente kazandırılan başta Yaşayan Otogar olmak üzeri çeşitli yatırımları yerinde gezip, yetkililerden bilgiler aldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Isparta Belediyesi kentin dört bir yanında kalıcı eserlerini inşa etmeye devam ediyor. Kimisi tamamlanan, kimisinin ise inşaat çalışmaları devam eden yatırımlar, vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Çünür Mahallesi sakinleri başta kendi mahallelerine yapılan altyapı ve asfalt çalışmalarıyla birlikte Yaşayan Otogar inşaatını gezip, yapılanlar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve vatandaşlar yeni otogar inşaatının yanı sıra, Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile Etnografya Müzesi'nde inceleme yaptı.

İlk olarak mahallelerine 200 dönüm üzerine kurulan Yaşayan Otogar inşaatını gezen vatandaşlar yapılan çalışmalar ve kullanılan teknolojik imkanlar ve yapısal...