22 / 07 / 2024

Yasemin Acar

Yasemin Acar

Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Karataş ve Yasemin Acar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Acar, Erkan Acar ve Abdulvahap Acar imzasıyla kuruldu.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Yasemin Öney Cankurtaran'dan teşvik açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, teşvik yasası hakkında açıklamada bulundu. Cankurtaran, "49 yıl bedelsiz arsa tahsisi" düzenlemesinin de yer aldığına dikkati çekti.

Yasemin Özilhan yeni açtığı restoranını denetledi!

Çeşme tatilinden dönen Yasemin Özilhan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Atiye Sokak'ta yeni açtıkları restoranı denetleyen Özilhan, restoranın dolu olduğunu görünce sevindi.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Erdal Acar, Kardelen Ergin'e 1 milyon TL'ye villa aldı!

Erdal Acar 24 Temmuz'da Çeşme'de evleneceği Kardelen Ergin için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Düğün hediyesi olarak Alaçatı'dan 1 milyon TL değerinde yazlık villa aldı.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Kavaklı Yasemin Evleri'nde 36 ay 0 faizle!

Mayıs 2017'de oturumun başladığı Kavaklı Yasemin Evleri'nde deniz manzarasına hâkim dubleks ve normal daireler ile ticari alanlar bulunuyor. Projede yüzde 10 peşinat veriliyor..

Yasemin Evleri'nde ister konut ister ticari alan! 0 Faizle!

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Yasemin Evleri Kavaklı'da yüzde 10 peşinat 36 ay 0 faiz fırsatı!

Yasemin Evleri Kavaklı Evleri'nde deniz manzaralı dairelere 36 ay 0 faizle sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek sahip olunuyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor.

Yasemin Evleri'nde yaşam 2017'de başlayacak!

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Yasemin Evleri Kavaklı'da yüzde 10 peşinat imkanı!

Balkaya İnşaat'ın Yasemin Evleri Kavaklı projesinde yüzde 10 peşinatla 36 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Yasemin Acar Haberi

Yasemin Acar

Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Karataş ve Yasemin Acar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu. 


Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 ) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...