25 / 07 / 2024

Yasemin Ak

Yasemin Ak

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde Pınar Akçimen ve Yasemin AK tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Derin İst Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derin İst Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Akıncı tarafından kuruldu.

Perita İnşaat Hafriyat Makina Metal Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perita İnşaat Hafriyat Makina Metal Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Yasemin Çakır tarafından kuruldu. 

Yasemin Emlak İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Emlak İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Yasemin Özilhan yeni açtığı restoranını denetledi!

Çeşme tatilinden dönen Yasemin Özilhan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Atiye Sokak'ta yeni açtıkları restoranı denetleyen Özilhan, restoranın dolu olduğunu görünce sevindi.

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde Pınar Akçimen ve Yasemin AK tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu.

Yasemin İşcan:Binalar teknolojiye alışıyor konutların yüzde 2'si akıllandı!

Yasemin İşcan, Türkiye'de toplam konut stoğunun yüzde 2'si akıllı binalardan oluştuğunu belirterek, "Çok hızlı artış gözlenen bu alanda, bir gün bütün yapılar, uçtan uca akıllı sistemlerle donatılacak" dedi.

Osmanlı kültürü, ev dekorasyonuna ilham veriyor!

Osmanlı sanatından esinlenen ve bu kültürü yarattığı tasarımlara, hazırladığı projelere yansıtan Serdar Gülgün'e geçmişi nasıl algıladığını, ondan nasıl ilham aldığım ve aldığı bu ilhamı tasarımlarına nasıl yansıttığını Milliyet Gazetesi yazarı Yasemin Ak

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi Vaziyet Planı onaylandı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, 1 Eylül Yerleşkesi Vaziyet Planı'nın, YÖK tarafından onaylandığını bildirdi

AK-AY Grup eleman alacak!

AK-AY Grup proje müdürü arıyor

İBB'den Başakşehir'de satılık 189 konut!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir'de 189 konut satacak

Ziraat'in Genel Müdürü Can Akın Çağlar da KEY mağduru!

Kamu-Sen KEY mağdurları için Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar'ı ziyaret etti

Yasemin Ak Haberi

Yasemin Ak


Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2014 tarihinde Eyüp'te kuruldu. Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi'nin ortakları Pınar Akçimen ve Yasemin AK. 


Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; 

1-      Yurt içinde veya yurt dışında her türlü mimarlık ve dekorasyon hizmetleri vermek, 2-      Mimari proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 3-      Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 4-      Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, 5-      Dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. 6-  ...