17 / 05 / 2024

Yasemin Akgül

Yasemin Akgül

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Efe Ünal ve Yasemin Akgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı'nda kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Ali İliş, Yasemin Algül, Bahadır Akgül, Sevil ve Prota Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi kuruldu!

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Sarıbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Yasemin Akgül Haberi

Yasemin Akgül

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Efe Ünal ve Yasemin Akgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı'nda kuruldu.


CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Şirketin ana faaliyet konusu ; her türlü konut, sanayi,otel, alışveriş merkezi, hastane, eğitim alanları gibi  her türlü yapılarda danışmanlık,mühendislik müşavirlik hizmetleri ile plan proje ve etüd çalışmalarını yapmak, CFD analizleri yapmak ve yaptırmak.Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak.Köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb gibi ulaştırma projelerine yönelik ,müşavirlik,mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak,yaptırmak.Su, kanalizasyon ve drenaj projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak.Sanayi ve imalat projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak.Kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer,...