18 / 05 / 2024

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin villası

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin villası

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin sahibi oldukları 20 milyon liralık villanın yarı hissesi bugün icradan satıldı. Cefi Kamhi’ye ait hissenin yeni sahibi, Bedirhan Esenlik oldu.

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!

İflas durumuna gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki villasına haciz geldi. Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapılıyor.

Opet'ten Bodrum'a çılgın proje!

Opet’in kurucuları Fikret ve Nurten Öztürk, 50 yıllık yolculuklarını Akşam gazetesinden Şenay Büyükköşdere'ye anlattılar. İşte Bodrum'da yeni bir proje hayata geçireceklerini belirten Öztürk çiftinin hedefleri...

Beylikdüzü Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde hayata geçirilen “YASEMİN EVLER” projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 14 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor.

Yasemin Evleri'nde 299 bin TL'ye!

Fiyatların 299 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Kampanya, Nisan ayında geçerli olup detaylar, “YASEMİN EVLERİ” satış ofisinde.

Kahmi çiftinin Yeniköy'deki villasının yarısı icradan satıldı!

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin sahibi oldukları 20 milyon liralık villanın yarı hissesi bugün icradan satıldı. Cefi Kamhi’ye ait hissenin yeni sahibi, Bedirhan Esenlik oldu.

Baytaş İnşaat ailesinin mutlu günü!

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Ayşe Kucuroğlu evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Happily Ever After’ın sahipleri Ayşe ve Taner Kucuroğlu çiftinin çocukları, Suna, Kemal, Osman, Cenk ve Selma ile yaşadıkları Bebek’teki bir masal evinden farksız dairesini InStyle Home dergisine açtı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in evi kentsel dönüşümle yenilenecek!

Bergüzar Korel - Halit Ergenç çiftinin Ulus’taki sitede birleştirdiği, tanesi 2.5 milyonu bulan dört dairesi olan ailenin evleri kentsel dönüşüm kapsamına girdi.

Sadıka Gül Sabancı'nın villası kaçak yapı çıktı!

Sabancı ailesinin tanınmış ismi Şevket - Zerrin Sabancı çiftinin kızları Sadıka Gül Sabancı İstanbul Etiler' de yaptırdığı villasını yıllar önce kuaförü Kemal Kıyışkan' a sattı...

Yasemin-Cefi Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar!

Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar çıktı. Bedirhan Esenlik ile 35 yıldır evli olan Kamhi çifti arasında, 5 yıla yakın bir süreden beri devam eden ‘villa krizi’nde son karar Yargıtay’dan geldi.

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin villası Haberi

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin villası

Kamhi Ailesi ile Esenlik arasında 6 yılı bulan ‘villa krizi’nde sona gelindi. Esenlik, 2009 yılında Cefi Kamhi’ye verdiği 3.5 milyon liraya karşılık villanın yarı hissesine ipotek koydurmuştu. İddiaya göre ödeme yapılmayınca o dönem icra takibi yapılmıştı. Ancak Yasemin Kamhi’nin itirazı sonrası söz konusu hisse satılamamıştı. Esenlik’in yaptığı itiraz sonrası Yargıtay, yüzde 50 hissenin icradan satışının önünü açmıştı.


SATIŞ 10 DAKİKADA YAPILDI

İhale bu sabah saat 09:30’da İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’nde yapıldı. Hazırlanan son bilirkişi raporuna göre Yeniköy'deki villanın değeri 19.5 milyon lira olarak belirlendi. 10 dakika süren ihaleye Esenlik, avukatı ve Cefi Kamhi’nin avukatı dışında kimse katılmadı.


KAMHİ TEKLİF VERMEDİ

Düzenlenen ihalede Kamhi’nin avukatı teklif vermedi. Tek teklif Esenlik’in avukatından geldi. Villanın yüzde 50 hissesi 4 milyon 770 bin liraya Esenlik’in oldu. Bilindiği...