05 / 05 / 2024

Yasemin Öney Cankurtaran kimdir

Yasemin Öney Cankurtaran kimdir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, teşvik yasası hakkında açıklamada bulundu. Cankurtaran, "49 yıl bedelsiz arsa tahsisi" düzenlemesinin de yer aldığına dikkati çekti.

Yasemin Öney Cankurtaran'dan teşvik açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, teşvik yasası hakkında açıklamada bulundu. Cankurtaran, "49 yıl bedelsiz arsa tahsisi" düzenlemesinin de yer aldığına dikkati çekti.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de acele kamulaştırma kararınına tepki!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm için “Acele Kamulaştırma” kararıyla ilgili yapılan basın açıklamasında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “acele ranta ihtiyacı var" dedi.

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Güney Kore'de yaşlı bakımevinde yangın çıktı!

Güney Kore'nin güneyinde yaşlıların kaldığı bakımevinde çıkan yangında 1'i hemşire 21 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Gece yarısından sonra çıkan yangında 6 kişinin de ağır yaralandığını açıklandı...

Güney Kore'de otogarda yangın meydana geldi!

Güney Kore'nin başkenti Seul yakınlarındaki bir otogarda çıkan yangında en az 7 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Yangın, itfaiyeciler tarafından kısa sürede kontrol altına alındı..

Güney Kore'de yedi katlı bina yan yattı!

Güney Kore’nin Asan kentinde inşa edilmekte olan yedişer katlı ikiz binalardan biri üzerinde bulunduğu toprağın çökmesi nedeniyle bir anda yan yattı. Olayın en inanılmaz anı bina yan yatarken binada herhangi bir çökme meydana gelmemesiydi.

Çilek, Güney Afrika'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Güney Afrika’da önemli bir potansiyelin olduğunu belirterek, buradaki fırsatları iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, bu pazara önem verdiklerini ifade etti.

Güney Akım Projesi’nin çelik boru üretimini Europipe üstlendi!

Rus doğalgazını Karadeniz’in altından Avrupa’ya taşıyacak ve Türkiye Ekonomik Münhasır Bölgesi’nden geçen Güney Akım Projesi’nin 1. hat boru döşenmesine başlanıyor. İki hattın gerekli çelik boru üretimini Europipe şirketi üstlendi.

Doğtaş Kelebek Mobilya Güney Denetim şirketi için öneride bulundu!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya Güney Denetim şirketi için öneride bulundu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in acı günü! Fatma Güney vefat etti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in annesi Fatma Güney, 92 yaşında vefat etti. Fatma Güney'in cenazesi, Buharaevler Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınmasının ardından, Ulu Cami'ye götürüldü.

S and P: En çok Türkiye ve Güney Afrika etkilenecek!

S&P'nin "Gelişmekte olan piyasalarda Fed'in tahvil alımını azaltmasında en çok hangi bankacılık sistemi etkilenir" raporunda "Brezilya, Şili, Hindistan, Endonezya, Peru, Güney Afrika ve Türkiye" den oluşan 7 ülkenin bankacılık sistemleri ele alındı.

DSİ'nin Güney Marmara'daki en büyük HES'i hizmete girdi!

Marmara Bölgesi'nin Güney Marmara Bölümü'ndeki en büyük yatırımı olan ve Manyas Barajı bünyesinde 5 milyon 640 bin dolar harcanarak yaklaşık 8 yılda tamamlanan hidroelektrik santral (HES), ulusal elektrik sistemine bağlandı...

Güney Yenilebilir Enerji Plastik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Yenilebilir Enerji Plastik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Secattin Güney, Fatoş Aslıtürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yasemin Öney Cankurtaran kimdir Haberi

Yasemin Öney Cankurtaran kimdir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Boşaltılacak askeri alanlar, teşvik adı altında birilerine peşkeş çekilmemeli." ifadesini kullandı. 


Cankurtaran, yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin iş dünyasına yönelik hazırladığı teşvik yasasında "49 yıl bedelsiz arsa tahsisi" düzenlemesinin de yer aldığına dikkati çekti. 


Askeri alanların şehir dışına taşınma kararının ardından teşvik yasasında böyle bir maddenin yer almasının akıllara soru işareti düşüreceğini belirten Cankurtaran, boşaltılacak askeri alanların, teşvik adı altında birilerine peşkeş çekilmemesini istedi.


Cankurtaran, İstanbul ve Ankara'nın içinde çok geniş askeri alanlar olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:


"Boşaltılması düşünülen askeri alanlar, birilerinin iştahını kabartmış olabilir. Bu nedenle bu alanlar halkın tamamının faydalanabileceği şekilde kullanılmalı." 




AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Hükümetin iş dünyasına yönelik hazırladığı teşvik yasasında 49 yıl bedelsiz arsa tahsisinin de yer almasını değerlendiren CHP...