30 / 04 / 2024

Yasemin Özata Çetinkaya sinop valiliği

Yasemin Özata Çetinkaya sinop valiliği

Yasemin Özata Çetinkaya, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Sinop Valisi olarak atandı. Peki, Yasemin Özata Çetinkaya kimdir? İşte Yeni Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya..

Murat Çetinkaya:Türk lirası referans faiz oranı TLREF'i oluşturduk!

Borsa İstanbul Genel Müdürü Murat Çetinkaya, uluslararası standartlarla uyumlu bir Türk lirası referans faiz oranı olan TLREF'i oluşturduklarını söyledi.

Yasemin Allen İstanbul’a dönüyor!

İki yıl önce Amerika'ya yerleşen oyuncu Yasemin Allen, İstanbul’a dönüyor. Allen, İstanbul'da yeni bir ev bakacak.

Çetinkaya Köprüsü 82 yıl sonra restore edildi!

Kızılırmak Nehri üzerinde 1937'de hizmete açılan ve Cumhuriyet tarihinin ilk eserleri arasında yer alan Çetinkaya Köprüsü restore edildi.

Bafra Çetinkaya Köprüsü restorasyon çalışmaları tam gaz!

Bafra Çetinkaya Köprüsü’nde Eylül 2018'de başlayan restorasyon çalışması hızla devam ediyor. Çalışmaların yıl sonu tamamlanması bekleniyor.

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan lüks villa aldı!

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.

Yasemin Özata Çetinkaya sinop valiliği Haberi

Yasemin Özata Çetinkaya sinop valiliği

Yasemin Özata Çetinkaya kimdir?

Yasemin Özata Çetinkaya, 1976 Yılı Ankara doğumlu olup; ilk, orta, lise ve üniversite tahsilinin tümünü Ankara’da tamamladı.


1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu ve aynı yıl İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavı’nı kazanarak, Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak mülkî idare amirliği mesleğine başladı.


Kaymakam adaylığı döneminde 8 ay süreyle İngiltere’de dil eğitimi aldı.

Isparta-Gönen’de Kaymakam vekilliği görevinde bulundu ve Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı.


Kaymakam adaylığının bitimini müteakiben sırasıyla; Rize-Kalkandere, Ağrı-Hamur, Bilecik-Gölpazarı ilçelerinde Kaymakamlık görevini yürüten Sayın ÖZATA ÇETİNKAYA 2008 - 2011 yılları arasında Batman Vali Yardımcılığı görevini yürütmüş, 14.09.2011 tarihinde Hacılar Kaymakamı olarak görevine başlamıştır.


2013 yılı mia kararnamesiyle,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü...