29 / 04 / 2024

Yasemin Özilhan çocuk mağazası

Yasemin Özilhan çocuk mağazası

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Yasemin Özilhan yeni açtığı restoranını denetledi!

Çeşme tatilinden dönen Yasemin Özilhan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Atiye Sokak'ta yeni açtıkları restoranı denetleyen Özilhan, restoranın dolu olduğunu görünce sevindi.

Yasemin Özilhan'ın çocuk mağazası 15 şubeye ulaştı!

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı!

Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı. Mehmet Oğuz Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı.

Gümüşhane Şiran'da 16 köye çocuk parkı, 4 köye semt sahası yapılıyor!

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu söyledi...

Kemerçeşme Meydanı ve çocuk parkı hizmete açıldı!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Meydan ve çocuk parkı 63 bin metrekare alan üzerine inşa edildi...

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak, küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek.

Silverline FX 101 elektrikli ocak çocuk kilidi fonksiyonu taşıyor!

Silverline FX 101 birleştirilebilir gözlü indüksiyon elektrikli ocak yeni nesil mutfak sistemlerinin tüm fonksiyonlarını içinde bulunduran özel bir model Silverline FX 101 elektrikli ocak çocuk kilidi fonksiyonu taşıyor...

Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Kasım'da açılacak!

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatının yaz aylarıda bitirilmesini hedeflediklerini, kaba inşaatın tamamlanmasının ardından açılış hazırlıklarının yapılacağını kaydeden Erenoğlu, "Kasım ayında bu hastaneyi hizmete açmış olacağız" dedi

Moda Akademi, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde!

GA Çocuk tarafından çocuklara yönelik bir moda okulu titizliğinde üç yıldır düzenlenen Moda Akademini, bu yıl Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde. 25 Ocak Cuma günü başlayarak 8 Şubat’a kadar devam edecek...

Yasemin Özilhan çocuk mağazası Haberi

Yasemin Özilhan çocuk mağazası

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı. Yasemin Özilhan'ın başarısı tüm aileyi de gururlandırdı.


Podyum ve ekranlardan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, genç işadamı İzzet Özilhan'la yaptığı evliliğin ardından kendini geliştirmeyi başardı. Bu sayede evliliğin ilk döneminde hakkında yapılan birçok eleştiriyi de herkese unutturan Özilhan, artık oyunculuk serüvenine tamamen nokta koyduğunu açıkladı. Evlendikten sonra İngilizce öğrenen ve Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitiren Yasemin Özilhan, tamamen ticaretle ilgilenmeye başladı. 


TİCARETLE İLGİLİ YENİ PLANLAR VAR 

Önceki gün Akmerkez'de bulunan Carter's isimli çocuk mağazasını denetleyen sosyetik güzel, ticaretteki iddiasını şöyle anlattı: "Çocuk mağazamız, şu anda 15 şubeye ulaşmış durumda ama hedefimiz 50 şube açmak." Aldığı...