02 / 05 / 2024

 yasemin şefkatli ev tasarımı

 yasemin şefkatli ev tasarımı

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Yasemin Allen İstanbul’a dönüyor!

İki yıl önce Amerika'ya yerleşen oyuncu Yasemin Allen, İstanbul’a dönüyor. Allen, İstanbul'da yeni bir ev bakacak.

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Ev dekorasyonunda yaratıcı olun!

Sabah Gazetesi yazarı olan Yasemin Savcı bugünkü yazısında ev dekorasyonunda yaratıcılığı ve önemini anlattı. İşte o haber...

Yasemin Taciroğlu evi için eşya aldı!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

Yasemin Masis: 7 ev değiştirdik!

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Yasemin Allen Bebek'te ev baktı!

Yasemin Allen Bebek'te ev baktı. Muhabirlerin "Ev mi arıyorsunuz" sorusunu "Yok" diye yanıtlayan 1989 doğumlu olan Yasemin Kaya Allen bir emlakçıya girerek kiralık ev sordu.

Yenibosna Yasemin Konakları 2'de 530 bin TL'ye 3+1!

2013 yılının Ocak ayında konut teslimleri yapılacak olan Yenibosna Yasemin Konakları 2'de 8 blokta 98 daire yer alıyor. Projede ev fiyatları 530 bin liradan başlangıç gösteriyor

Burçlara göre ev dekorasyonu nasıl yapılır

Milliyet Emlak yazarı Yasemin Aksoy bu haftaki yazısında burçlara göre ev dekorasyonu konulu yazısını kaleme aldı...

Ev tekstili fuarı Evteks 20 Mayıs'ta açılıyor

Türkiye'nin en büyük, dünyanın ikinci büyük ev tekstili fuarı Evteks, 20- 24 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor

 yasemin şefkatli ev tasarımı Haberi

 yasemin şefkatli ev tasarımı

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda mimar Yasemin Şefkatli ile nişanlanmıştı. 

Akşam'da yer alan habere göre; düğün hazırlıkları yapan çift evleri için de kolları sıvadı. Mimarlık mezunu olan Şefkatli hayalinde olan evin çizimini yaptı. 

İstediği dekorasyonun tasarımını yapan ünlü isim, bir mimarlık şirketiyle de hayalini gerçeğe dönüştürecek. Bu sene nikah masasına oturmayı planlayan ünlü çift, Kovid-19 salgınının seyrine göre tarih vereceklerini söyledi. Şefkatli, 'Kimsenin hayatını tehlikeye atmak istemiyoruz' dedi.

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!