16 / 05 / 2024

Yasin Bayram kimdir

Yasin Bayram kimdir

Denge Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Bayram konut sektörünün sorunlarının dile getirildiği Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

M Arda Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ve Medikal Limited Şirketi kuruldu!

M Arda Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ve Medikal Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yasin Bayram tarafından kuruldu.

Y S Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bayram tarafından kuruldu.

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Yasin Kartoğlu kimdir?

Yasin Kartoğlu, Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, Başakşehir Belediye Başkanlığına atandı. Yasin Kartoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde Başakşehir Belediye Başkanlığı'na aday olarak gösterilmesi bekleniyor...

Yasin Bayram: Arsa sahipleri maksimum kar sağlamak istiyor!

Denge Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Bayram konut sektörünün sorunlarının dile getirildiği Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Yasin Kalem kimdir?

Yasin Kalem, Çevre ve Şehircilik Mesleki Hizmetler Genel Müdürü oldu. Peki, Yasin Kalem kimdir? Yasin Kalem bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Cemil Bayram kimdir?

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Bayram Nihat Güner kimdir?

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Bayram Şenocak kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?

Yasin Bayram kimdir Haberi

Yasin Bayram kimdir


Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması Antill B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda sektörün sorunları masaya yatırıldı. 


Konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yapan Denge Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Bayram, arsa sahiplerinin maksimum kar sağlamak istediğini belirtti. 


Yasin Bayram'ın açıklamaları şu şekilde;


Ben pazarlama konusundan çok anlamıyorum Zaten herkes her şeyi anlattı. Yeni söyleyebileceğim çok yeni bir şey yok Ama vahşi kapitalizmin getirdiği şartlardan dolayı arsa sahipleri maksimum kar sağlamak istiyor. Dolayısıyla karlılık...