01 / 05 / 2024

yasin ışık gayrimenkul projeleri

yasin ışık gayrimenkul projeleri

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Taşkın Aydogdu ve Yusuf Kösebaşkan ortaklığında kuruldu.

Grup Estanbul İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Estanbul İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ali Olçay tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Emre Dündar ve Enes Dündar ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Hbs Investment Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Investment Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Hiba Hayanioğlu tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

İhsan Küçük Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İhsan Küçük Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Ali Rıza İhsan Küçük tarafından kuruldu.

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Hani Andijanı tarafından kuruldu.

yasin ışık gayrimenkul projeleri Haberi

yasin ışık gayrimenkul projeleri

Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Işık, 22 yıllık tecrübeleriyle Adananın köklü firmaları arasında olduklarını söyledi. Bir aile şirketi olan firmalarının temellerinin 1992 yılında "Işık İnşaat" bünyesinde atıldığını aktaran Işık, 2003'te Platin İnşaat AŞ ve 2009'da da Birikim İnşaat ortaklık yapısıyla birçok proje yaptıklarını anlattı. 2005 yılında ise Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ismi ile yola devam ettiklerini söyleyen Işık, yatırımlarını artık Adana ile sınırlamadıklarını vurguladı. Işık, "İstanbul'da yeni bir projeye başladık. 150 milyon TL'lik projemizi home office tarzında yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra farklı illerde de yeni projeler yapmak istiyoruz" dedi. 


"Yıllardır Adana'nın en iyi projelerine öncülük ediyoruz" ifadelerini kullanan Işık, bundan sonra da Adana'yı ileri taşıyacak, yaratıcı fikirleriyle tasarım mimarisi olan projeler yapmayı hedeflediklerini anlattı. İnşaatına devam ettikleri...