19 / 05 / 2024

Yasin Mimarlık adres 

Yasin Mimarlık adres 

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Altınok tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Turyak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Karaca tarafından kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Akali Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akali Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkülah tarafından kuruldu.

Rym Referans Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rym Referans Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yasin Çiçek ve Yunus Çiçek ortaklığında kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ubeydullah Sevdalı ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Darma Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Darma Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güney, Samet Kaya ve Yasin Bektaş ortaklığında kuruldu.

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Altınok tarafından kuruldu.

Graffiti Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Graffiti Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Aktürk Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Antrasit Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antrasit Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurtuluş tarafından kuruldu.

Yasin Mimarlık adres  Haberi

Yasin Mimarlık adres 

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Altınok tarafından kuruldu.

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri...