06 / 05 / 2024

Yasır Suıt İnşaat Kimin

Yasır Suıt İnşaat Kimin

Yasır Suıt İnşaat Emlakçılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zamıl Yasır S. Al-Saedı ve Rafet Cihan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirket Mahfus Odunkıran  tarafından  kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Yıldırım, Muhammed Kılıç ve Salih Atalay ortaklığında kuruldu.

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Pirim tarafından kuruldu.

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 16 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tütüncü tarafından kuruldu.

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Barak Taahhüt İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barak Taahhüt İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Yasır Suıt İnşaat Kimin Haberi

Yasır Suıt İnşaat Kimin


Yasır Suıt İnşaat Emlakçılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Zamıl Yasır S. Al-Saedı ve Rafet Cihan ortaklığında kuruldu. 


Yasır Suıt İnşaat Emlakçılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 – INSAAT: A-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. B-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...