08 / 05 / 2024

yaşlı Dostu turizm projeleri

yaşlı Dostu turizm projeleri

Ağaoğlu’nun ikinci baharını yaşayan bireyler için özel çalışmaları olduğunu belirten Burak Kutluğ, Avrupa Birliği’nin toplam yaşlı nüfusunun 30 milyonunun Avrupa Birliği dışındaki ülkelerde tatillerini geçirdiklerini belirtti

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saim Buğra Akıllı tarafından kuruldu.

Ensar Yapım İnşaat Elektrik Otomotiv Taşımacılık Turizm Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensar Yapım İnşaat Elektrik Otomotiv Taşımacılık Turizm Tekstil Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ebubekir Bağatur tarafından kuruldu. 

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Oragon İnşaat Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oragon İnşaat Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Faruk Kişi tarafından kuruldu. 

İstanbul'da konutta en yaşlı ilçe Fatih!

İstanbul'da konut yaşı ortalama 12 olarak belirlendi. Fatih İlçesi 26 yılla İstanbul'un en yaşlı ilçeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Fatih'i Adalar İlçesi 25 yılla, Beyoğlu İlçesi 24 yılla, Güngören İlçesi ise 21 yılla takip ediyor. 

3 ilde 250 milyon dolarlık yaşlı bakım evleri açılacak!

Muğla, Aydın ve İzmir’de yatırımcılar yaşlı bakım evleri açıyor. Yapılacak toplam yatırım 250 milyon doları bulacak

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi Mehmet Çelebi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı!

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı.

yaşlı Dostu turizm projeleri Haberi

yaşlı Dostu turizm projeleri

Ağaoğlu’nun ikinci baharını yaşayan bireyler için özel çalışmaları olduğunu belirten Burak Kutluğ, Avrupa Birliği’nin toplam yaşlı nüfusunun 30 milyonunun Avrupa Birliği dışındaki ülkelerde tatillerini geçirdiklerini belirtti. Türkiye’nin sadece bir tatil destinasyonu olmaktan çıktığını, artık turistlerin yaşamak için de Türkiye’yi tercih ettiğini belirten Kutluğ, bu potansiyelin turizm ve gayrımenkul alanında değerlendirmek için destekleyici adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi.


İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Dünya Turizm Fuarı’nda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Grup İş Geliştirme Başkanı olan Burak Kutluğ, Ağaoğlu’nun ikinci baharlarını yaşayan yaşlı bireyler için öneri ve çalışmalarını anlattı.


Yaşlı bireylerin kategorilendirilmesinin 55 yaş itibariyle başladığını belirten Kutluğ, Almanya’daki Infratest Sozialforschung Enstitüsü’nün araştırmasına göre 55 yaş üstü bireylerin toplamının yüzde 25’inin aktif seyhat ettiğini, keşfetmekten vazgeçmediğini tespit ettiğini söyledi....